Dort naháč
- Jednopatrový dort (10 porcí) – cena 800,- Kč
- Dvoupatrový dort (15 porcí) – cena 1 300,-Kč
- Třípatrový dort (25 porcí) – cena 2 200,-Kč
- Každá další porce u všech dortů – cena 80,-Kč
- Jedna porce váží cca 120 g.
V ceně není započítáno čerstvé ovoce.
Dorty potahované, čokoládové a krémové
- Jednopatrový dort (10 porcí) – cena 1 000,- Kč
- Dvoupatrový dort (15 porcí) – cena 1 600,-Kč
- Třípatrový dort (25 porcí) – cena 2 700,-Kč
- Každá další porce u všech dortů – cena 97,-Kč
- Jedna porce potahovaného dortu váží cca 200 g. Jedna porce čokoládového a krémového dortu váží cca 150 g.
Dort ovocný
Výběr a cena ovoce dle sezónní nabídky.
Ceny níže uvedených dortů jsou pro 10 porcí:
- Vegan – 1 porce cca 120g, cena 950 ,- Kč, špaldový nebo řepový s kokosovou šlehačkou, pouze jednopatrový dort, pouze bez potahové hmoty
- Dia – 1 porce cca 150g, cena 1000,- Kč, piškotový s mascarpone, možno i vícepatrový dort, pouze bez potahové hmoty
- Bezlepkový – 1 porce cca 150g, cena 1000,- Kč, smetanový piškot s mascarpone, tvarohem nebo pařížským krémem, možno i vícepatrový dort
- Punčový s rumem – 1 porce cca 150g, cena 850,- Kč, bezlaktózový nahlaste při objednání, možno i vícepatrový dort,
- Medovník – 1 porce cca 150g, cena 1000 ,- Kč, možno i vícepatrový dort
- Stékaný dort – 1 porce cca 150g, cena 1200 ,- Kč, korpus dle nabídky (potahované dorty), krém mascarpone s máslem a mražené ovoce, pouze jednopatrový dort
Korpusy
- piškotový světlý a kakaový, kokosový, banánový, mrkvový, ořechový, špaldový ( na přání provlhčený – kávou, alkoholem …)
- Velvet – vláčný a jemný korpus se smetanou, kakao a červené barvivo na přání
- Extra tmavý čoko korpus ( kakao, čokoláda, třtinový cukr a černé pivo, které není v dortu nijak chuťově výrazné ) v roce 2017-18 nejvíce žádaný
Krémy
- máslovo-pudinkový (vanilka, čokoláda, ořech, nugát, káva, karamel, straciatella …)
- máslovo-bílkový
- mascarpone se šlehačkou
- mascarpone s máslem
- tvarohový
- jogurtovo-tvarohový
- se zakysanou smetanou
- pařížský krém
Ovoce
- mražené nebo kompotované (maliny, borůvky ,višně, ananas, mandarinky, broskve, meruňky)
- čerstvé – dostupnost a cena dle sezónní nabídky, čerstvé ovoce nedoporučujeme do náplní v potahovaných dortech
Potahové hmoty
- čistě bílá průmyslově vyráběná cukrářská hmota
- mléčná hmota (falešný marcipán) – hmota vlastní výroby obsahující sušené mléko, cukr, med a mandlové aroma, hmota je nažloutlé barvy
- čokoládová průmyslově vyráběná cukrářská hmota
- marcipán průmyslově vyráběný, doplatek k ceně dortu 150,- Kč (nepoužíváme na patrové dorty)
Pro barvení potahových a modelovacích hmot jsou použita potravinářská barviva.
Modelace
Modely jsou vyráběny z potravinářské modelovací hmoty, burizonové hmoty, pastillage (tvrdá jedlá cukrová hmota). Jejich ruční výroba je časově velmi náročná. Záleží na výběru způsobu a náročnosti zpracování. Dle toho je stanovena cena, která je hlavní součástí celkové ceny dortu.
Cena dortů je stanovena bez jedlých i nejedlých dekorací, bez květin a ovoce na ozdobení dortu.
- Celková nabídková cena bude stanovena až po kompletním výběru dortu.
- V ceně dortu je podnos, krabice 30×30 cm, na přání – dortová fontána nebo svíčky do 10 ks. U větších dortů se krabice doplácí.
- Pro třípatrové dorty je podnos zálohovaný, záloha je vratná do 14-ti dnů od data převzetí dortu. Tyto velké dorty jsou vydávány bez krabice.
- Výše zálohy na podložku a konstrukci je 1000,- Kč.