dorty

Dort naháč

  • Jednopatrový dort (10 porcí) – cena    800,- Kč
  • Dvoupatrový dort (15 porcí)   – cena 1 300,-Kč
  • Třípatrový dort (25 porcí)       – cena 2 200,-Kč
  • Každá další porce u všech dortů – cena  80,-Kč
  • Jedna porce váží cca 120 g.

V ceně není započítáno čerstvé ovoce.

Dorty potahované, čokoládové a krémové

  • Jednopatrový dort (10 porcí) – cena 1 000,- Kč
  • Dvoupatrový dort (15 porcí)   – cena 1 600,-Kč
  • Třípatrový dort (25 porcí)       – cena 2 700,-Kč
  • Každá další porce u všech dortů – cena  97,-Kč
  • Jedna porce potahovaného dortu váží cca 200 g. Jedna porce čokoládového a krémového dortu váží cca 150 g.

Dort ovocný 

Výběr a cena ovoce dle sezónní nabídky.

Ceny níže uvedených dortů jsou pro 10 porcí:

  • Vegan – 1 porce  cca 120g, cena 950 ,- Kč, špaldový nebo řepový s kokosovou šlehačkou, pouze jednopatrový dort, pouze bez potahové hmoty
  • Dia – 1 porce  cca 150g, cena 1000,- Kč, piškotový s mascarpone, možno i vícepatrový dort, pouze bez potahové hmoty
  • Bezlepkový – 1 porce  cca 150g, cena 1000,- Kč, smetanový piškot s mascarpone, tvarohem nebo pařížským krémem, možno i vícepatrový dort
  • Punčový s rumem – 1 porce  cca 150g, cena 850,- Kč, bezlaktózový nahlaste při objednání, možno i vícepatrový dort,
  • Medovník – 1 porce  cca 150g, cena 1000 ,- Kč, možno i vícepatrový dort
  • Stékaný dort – 1 porce  cca 150g, cena 1200 ,- Kč, korpus dle nabídky (potahované dorty), krém mascarpone s máslem a mražené ovoce, pouze jednopatrový dort

Korpusy

  • piškotový světlý a kakaový, kokosový, banánový, mrkvový, ořechový, špaldový ( na přání provlhčený – kávou, alkoholem …)
  • Velvet – vláčný a jemný korpus se smetanou, kakao a červené barvivo na přání
  • Extra tmavý čoko korpus ( kakao, čokoláda, třtinový cukr a černé pivo, které není v dortu nijak chuťově výrazné ) v roce 2017-18  nejvíce žádaný

Krémy

  • máslovo-pudinkový  (vanilka, čokoláda, ořech, nugát, káva, karamel, straciatella …)
  • máslovo-bílkový
  • mascarpone se šlehačkou
  • mascarpone s máslem
  • tvarohový
  • jogurtovo-tvarohový
  • se zakysanou smetanou
  • pařížský krém

Ovoce

  • mražené nebo kompotované (maliny, borůvky ,višně, ananas, mandarinky, broskve, meruňky)
  • čerstvé – dostupnost a cena dle sezónní nabídky, čerstvé ovoce nedoporučujeme do náplní v potahovaných dortech

Potahové  hmoty 

  • čistě bílá průmyslově vyráběná cukrářská hmota
  • mléčná hmota (falešný marcipán) – hmota vlastní výroby obsahující sušené mléko, cukr, med a mandlové aroma, hmota je nažloutlé barvy
  • čokoládová průmyslově vyráběná cukrářská hmota
  • marcipán průmyslově vyráběný,  doplatek k ceně dortu 150,- Kč (nepoužíváme na patrové dorty)

Pro barvení potahových a modelovacích hmot jsou použita potravinářská barviva.

Modelace

Modely jsou vyráběny z potravinářské  modelovací  hmoty, burizonové hmoty, pastillage (tvrdá jedlá cukrová hmota). Jejich ruční výroba je časově velmi náročná. Záleží na výběru způsobu a náročnosti zpracování. Dle toho je stanovena cena, která je hlavní součástí celkové ceny dortu.

Cena dortů je stanovena  bez jedlých i nejedlých dekorací, bez květin  a ovoce na ozdobení dortu.

  • Celková nabídková cena bude stanovena až po kompletním výběru dortu.
  • V ceně dortu je podnos, krabice 30×30 cm, na přání – dortová fontána nebo svíčky do 10 ks. U větších dortů se krabice doplácí.
  • Pro třípatrové dorty je podnos zálohovaný, záloha je vratná do 14-ti dnů od data převzetí dortu. Tyto velké dorty jsou vydávány bez krabice.
  • Výše zálohy na podložku a konstrukci je 1000,- Kč.