dorty

Dorty potahované hmotou, čokoládové, ovocné a krémové

  • Jednopatrový dort (min. 10 porcí a více) – cena od 1 070,- Kč
  • Dvoupatrový dort (min. 15 porcí a více)   – cena od 1 600,-Kč
  • Třípatrový dort (min. 25 porcí a více)      – cena od 2 700,-Kč
  • Každá další porce u všech dortů                – cena      97,-Kč
  • Jedna porce potahovaného dortu váží cca 200 g. Jedna porce čokoládového, ovocného a krémového dortu váží cca 150 g.

Dort naháč

  • Jednopatrový dort (min. 10 porcí a více) – cena od 1 000,- Kč
  • Dvoupatrový dort (min. 15 porcí a více)   – cena od 1 480,-Kč
  • Třípatrový dort (min. 25 porcí a více)      – cena od 2 550,-Kč
  • Každá další porce u všech dortů                – cena      92,-Kč
  • Jedna porce váží cca 120 g.

Ceny níže uvedených dortů jsou pro 10 porcí:

  • Vegan – 1 porce  cca 120g, cena 950 ,- Kč, špaldový nebo řepový s kokosovou šlehačkou, pouze jednopatrový dort, pouze bez potahové hmoty
  • Dia – 1 porce  cca 150g, cena 1000,- Kč, piškotový s mascarpone, možno i vícepatrový dort, pouze bez potahové hmoty
  • Bezlepkový – 1 porce  cca 150g, cena 1000,- Kč, smetanový piškot s mascarpone, tvarohem nebo pařížským krémem, možno i vícepatrový dort
  • Punčový s rumem – 1 porce  cca 150g, cena 850,- Kč, bezlaktózový nahlaste při objednání, možno i vícepatrový dort,
  • Medovník – 1 porce  cca 150g, cena 1000 ,- Kč, možno i vícepatrový dort
  • Stékaný dort – 1 porce  cca 150g, cena 1200 ,- Kč, korpus dle nabídky (potahované dorty), krém mascarpone s máslem a mražené ovoce, pouze jednopatrový dort

Cena dortů je stanovena  bez jedlých i nejedlých dekorací, bez květin  a ovoce na ozdobení dortu.

  • Celková nabídková cena bude stanovena až po kompletním výběru dortu.
  • V ceně dortu je podnos, krabice 30×30 cm, na přání – dortová fontána nebo svíčky do 10 ks. U větších dortů se krabice doplácí.
  • Pro třípatrové dorty je podnos zálohovaný, záloha je vratná do 14-ti dnů od data převzetí dortu. Tyto velké dorty jsou vydávány bez krabice.
  • Výše zálohy na podložku a konstrukci je 1000,- Kč.

Modelace

Modely jsou vyráběny z potravinářské  modelovací  hmoty, burizonové hmoty, pastillage (tvrdá jedlá cukrová hmota). Jejich ruční výroba je časově velmi náročná. Záleží na výběru způsobu a náročnosti zpracování. Dle toho je stanovena cena, která je hlavní součástí celkové ceny dortu

Korpusy

  • piškotový světlý a kakaový, kokosový, banánový, mrkvový, ořechový, špaldový ( na přání provlhčený – kávou, alkoholem …)
  • Velvet – vláčný a jemný korpus se smetanou, kakao a červené barvivo na přání
  • Extra tmavý čoko korpus ( kakao, čokoláda, třtinový cukr a černé pivo, které není v dortu nijak chuťově výrazné ) v roce 2017-18  nejvíce žádaný

Krémy

  • máslovo-pudinkový  (vanilka, čokoláda, ořech, nugát, káva, karamel, straciatella …)
  • máslovo-bílkový
  • mascarpone se šlehačkou
  • mascarpone s máslem
  • tvarohový
  • jogurtovo-tvarohový
  • se zakysanou smetanou
  • pařížský krém

Ovoce

  • mražené nebo kompotované (maliny, borůvky ,višně, ananas, mandarinky, broskve, meruňky)
  • čerstvé – dostupnost a cena dle sezónní nabídky, čerstvé ovoce nedoporučujeme do náplní v potahovaných dortech

Potahové  hmoty 

  • čistě bílá průmyslově vyráběná cukrářská hmota
  • mléčná hmota (falešný marcipán) – hmota vlastní výroby obsahující sušené mléko, cukr, med a mandlové aroma, hmota je nažloutlé barvy
  • čokoládová průmyslově vyráběná cukrářská hmota
  • marcipán průmyslově vyráběný,  doplatek k ceně dortu 150,- Kč (nepoužíváme na patrové dorty)

Pro barvení potahových a modelovacích hmot jsou použita potravinářská barviva.